4 Εποχών
Ελαστικά 4 Εποχών ή All Season

  Ένα ελαστικό All Season προσφέρει μια ισορροπία δυνατοτήτων, παρέχοντας αποδεκτή απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό, καθώς και πρόσφυση στο χιόνι.
  Επειδή τα ελαστικά για όλες τις εποχές προσφέρουν ένα συνδυασμό θερινών και χειμερινών  επιδόσεων, είναι συχνά μια καλή επιλογή για τους οδηγούς που κινούνται σε μέτριες κ...
Ελαστικά 4 Εποχών ή All Season

  Ένα ελαστικό All Season προσφέρει μια ισορροπία δυνατοτήτων, παρέχοντας αποδεκτή απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό, καθώς και πρόσφυση στο χιόνι.
  Επειδή τα ελαστικά για όλες τις εποχές προσφέρουν ένα συνδυασμό θερινών και χειμερινών  επιδόσεων, είναι συχνά μια καλή επιλογή για τους οδηγούς που κινούνται σε μέτριες κλιματικές συνθήκες  και τις συνθήκες οδήγησης.

  Κατασκευασμένα  για το μέσο οδηγό, τα ελαστικά All Season έχουν μέτρια βάθη πέλματος και μείγματα γόμας  που έχουν κατασκευαστεί για να παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πέλματος από τα θερινά ελαστικά, τα οποία έχουν μικρότερο βάθος πέλματος.

  Τα ελαστικά All Season προσφέρονται σε πολλούς, τύπους / μοντέλα, διαστάσεις, ικανότητας φορτίου, και οι δεικτών ταχύτητας για χρήση σε μια ευρεία ποικιλία οχημάτων από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα, sedans, μίνι-βαν μέχρι ελαφρά φορτηγά. Τείνουν να παρέχουν οδηγική άνεση, καλό χειρισμό, και άλλα χαρακτηριστικά επιδόσεων κατάλληλα για τους περισσότερους οδηγούς.

  Τα ελαστικά All Season αποδίδουν καλά σε ζεστό καιρό, αλλά μπορεί να έχουν  μικρότερη πρόσφυση από τα θερινά ελαστικά, θυσιάζοντας κάποιες δυνατότητες του συστήματος διεύθυνσης, πέδησης, και στις στροφές. Αυτοί οι συμβιβασμοί  είναι αναγκαία για τα ελαστικά All Season ώστε είναι σε θέση να έχουν αποδεκτές επιδόσεις  σε ελαφρώς χειμερινές  συνθήκες και να δώσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πέλματος.

  Τα ελαστικά All Season είναι σε θέση να παρέχουν έλξη και το χειμώνα, αλλά δεν είναι το καλύτερο ελαστικό για χρήση σε ακραίες χειμερινές συνθήκες οδήγησης. Οι οδηγοί που αντιμετωπίζουν ακραίες καιρικές συνθήκες το χειμώνα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο  μετάβασης σε ελαστικά χιονιού το χειμώνα.

Περισσότερα

4 Εποχών Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.