ΘΕΡΙΝΑ
ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

  MAUSTANG.pngΤα θερινά ελαστικά είναι ιδανικά για οχήματα υψηλών επιδόσεων, και είναι σχεδιασμένα για ταχύτητα και την ευελιξία.

  Προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες απόκρισης, ικανότητας  στριψίματος  και φρεναρίσματος. Αυτό συνήθως οφείλεται σε εξειδικευμένο σχεδιασμό πέλματος και μειγμάτων γόμας που επιτρέπουν βελτιωμένη ακρίβεια στο δρόμο....
ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

  MAUSTANG.pngΤα θερινά ελαστικά είναι ιδανικά για οχήματα υψηλών επιδόσεων, και είναι σχεδιασμένα για ταχύτητα και την ευελιξία.

  Προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες απόκρισης, ικανότητας  στριψίματος  και φρεναρίσματος. Αυτό συνήθως οφείλεται σε εξειδικευμένο σχεδιασμό πέλματος και μειγμάτων γόμας που επιτρέπουν βελτιωμένη ακρίβεια στο δρόμο.

  Τα σχέδια πέλματος των θερινών ελαστικών έχουν λιγότερες αυλακώσεις και περισσότερο ποσοστό γόμας πέλματος έρχεται σε επαφή με το δρόμο. Είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν μέγιστο κράτημα και έλξη.

  Οι ενώσεις μειγμάτων γόμας του πέλματος ,των θερινών ελαστικών έχουν σχεδιαστεί για να παραμείνουν περισσότερο εύκαμπτες, επιτρέποντας καλύτερη πρόσφυση και κράτημα. Τα θερινά ελαστικά μπορεί να έχουν μικρότερο βάθος πέλματος που επιτρέπει μεγαλύτερη σταθερότητα όταν φτάνουν πιο κοντά στα όριά τους.

  Τα χαρακτηριστικά των διαστάσεων (όπως το πλάτος του ελαστικού, το ύψος του πλευρού, και η διάμετρος της ζάντας), των δυνατοτήτων ταχύτητας, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ,κάνει τα θερινά ελαστικά πιο κατάλληλα και ικανά για αυξημένες επιδόσεις στο βρεγμένο και στο στεγνό στα υψηλών επιδόσεων και σπορ προσανατολισμού οχήματα.

   Έκπληξη για κάποιους, ότι τα θερινά ελαστικά προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε βρεγμένες συνθήκες οδήγησης, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό πέλματος που βοηθά στην εκκένωση του νερού και στην αντίσταση στην υδρολίσθηση.

  Όταν πρόκειται για την οδήγηση το χειμώνα, τα all-season ελαστικά μπορεί να είναι πιο κατάλληλα από τα θερινά, δεδομένου του μείγματος γόμας και των δυνατοτήτων επιδόσεων για καλοκαίρι και  χειμώνα, αλλά σας συνιστούμε να εξετάζετε το ενδεχόμενο της μετάβασης προς τα χειμερινά ελαστικά για να έχετε τη βέλτιστη πρόσφυση και απόδοση σε ακραίες χειμερινές συνθήκες.

Περισσότερα

ΘΕΡΙΝΑ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.